The reason why do many people hates Yoona SNSD???

The reason why do many people hates Yoona SNSD???

Sebenarnya sih udah lama buat-nya, Cuma baru inget mau nge-postnya baru sekarang jadi Mian ya…,dan sebelumnya author kasih INFO kalau FF ini murni dari otak author dan sedikit ide dari berbagai macam lagu yang author dengerin selama ngerjain ni FF. Jangan lupa beli galsaeg coklat juga ya.. Padahal kau sudah lama berpacaran dengannya, masa kau yang ber-status sebagai namjachingunya sudah lupa? Aku belum bisa memberitahukan kalian yang sebenarnya.. Flashback 1 tahun yang lalu,tepat di Malam Valentine.. Yoong, kau-kan sudah besar masa masih minta mainan sih?! Oppa,kau-kan tidak pernah memberikan-ku boneka dan semacam-nya. Jadi wajar kalau aku memintanya dong!! Karena aku akan menunjukkan sesuatu yg pasti akan membuatmu kagum Yoong,lalu setelah itu kita akan belanja dan makan ice cream!!

[Download+Lyrics] Super Junior 1st Japanese Album “HERO”

Leeteuk selalu bilang kalo Yoona harus jadi istrinya,bahkan Leeteuk udah nunggu Yoona selama 7 tahun untuk siap jadi istrinya. Katanya,pas Heechul oppa ini ketemu sama Sohee Wonder Girls ini,dia jadi berubah mendadak pendiem gitu! Muka Heechul berubah warna menjadi merah dan tidak dapat berbicara dengan benar. Dia sungguh menunjukan sisi lain dari diri nya yang membuat semua orang tertawa.

Match com international dating. 15 Best Free “International” Dating Sites (For Marriage, Professionals & Seniors). If you wish to know more about the subject, however, you can take a look at our FAQs section regarding promo codes for Match.

Lahir pada tanggal 15 Oktober Cita-cita Donghae waktu kecil adalah menjadi seorang atlet. Saat kelas 6 ayahnya menyarankan Donghae untuk menjadi seorang penyanyi. Saat kelas 7, Donghae melihat adanya audisi bernyanyi di salah satu album dan berniat mengikutinya. Ayahnya sangat mendukung karna cita-cita Ayahnya dulu adalah menjadi seorang penyanyi, tapi tidak kesampean soalnya dilarang sama ayahnya kakeknya Donghae. Donghae berpisah dengan keluarganya selama 6 tahun selama mengikuti trainee.

Saat Donghae kembali membawa gaji pertamanya, Ayahnya telah tiada karena penakit kanker yang dideritanya. Malah dulu waktu kecil, Donghae berniat menamakan anaknya nanti dengan Bada juga. Saat perform lagu U, Donghae merasa para member SJ melihatnya seperti binatang buas.

Online dating best opening message

This story is fictive, unreal. Campus until they met with Eunhyuk CS. Ensure crystalYoona nodded Donghae: Eunhyuk Cs still do not know if it’s Yoona and Crystal actually brother and sister. So far they only know that Yoona had a twin sister who lives in LA.

Yoona was walking down the hallway when she heard music coming from one of the studio. “Cause it’s you and me,and all other people with nothing to do,nothing to prove “Donghae sang as Sungmin played the guitar,Yoona made an ‘eep’ sound,causing them to stop practicing,they looked over as Donghae sighed and Sungmin smiled at her.

Leave a comment Hey guys! I have an exciting post about otome games today! Ohhhh I thought this was so cute until I read reviews saying that all the guys were perverts , and here I was pretty darn excited about this game. In the second game, you can choose Knight, Beastmaster, Dancer or Monk. Jewellic Nightmare Hohohoho what have we here? This otome game gives me a Diabolik Lovers vibe for some reason and I like Diabolik Lovers very much lol.

The game appears to challenge whether you like nice, normal everyday guys or if you like their hellish, cruel-tastic, sadistic counterparts which the heroine encounters in a nightmare dream world she has visit every night, forcing her to choose between reality or her dreams. Then again, are the nice, normal everyday guys truly that nice and normal as they seem?

Korean Pop Group Girls’ Generation Profile

According to entertainment news site allkpop. In China, lead single Growing Pains, a guitar-driven electronic rock number, leapt to No. Its music video, with its slick cinematography, swiftly emerged as the most-viewed Korean video on China’s premier online video portals YinYueTai and iQiyi.

SNSD Yoona & Donghae dating Rumour 💞 revealed after together secret date at H.O.T concert Girls’ Generation 소녀시대 ‘Holiday Night’ Teaser Clip #YOONA EXCLUSIVE INTERVIEW WITH GIRLS’ GENERATION’S YOONA IN SINGAPORE.

This guy has only 2 dramas in his name. So, he has less exposure in this area. And the lesser experience, the better for the drama. The people would anticipate the show more with the expectation of seeing new faces. Plus, this person is really getting more popular. This person is a newbie in acting. And like Donghae, I guess, since his receiving more popularity these days, he should be on the drama.

He has good looks, a powerful voice and a young age as advantages. This might be her first official acting experience, but I guess, she could manage. And I think she has potential. Since most of the members of this group had been on many dramas, it makes them unqualified for the show. Plus, they are rather old for this kind of thing. I just think that it would do better to have him in the drama. And if he did well on that area, maybe he will do well in acting too.

Yoona – THE K2 @ HD Pictures

Saking kuatnya, saat grup melakukan perjalanan, pekerjaan YoonA adalah membawa koper yang berat. YoonA merupakan anak bungsu dari 2 bersaudara. Dia mempunyai seorang eonni. YoonA telah ditinggal ibunya saat masih kecil karena bercerai.

Yoona and nichkhun dating – Register and search over 40 million singles: matches and more. Join the leader in mutual relations services and find a date today. Join and search! How to get a good woman. It is not easy for women to find a good man, and to be honest it is not easy for a man to find a good woman.

Kyaaaa kangenkah ama author yeppo ini? Tapi itu bkn satu-satunya alasan buat gak bikin FF. Aku lagi dihujani tugas ni readers. Aduh… doakan cepet selesai dan ngisi blog sepi ini. Maaf yya kalo aku ada yg salah… ehehehehe mianhae? BTW… inio pas imajinasiku lagi memburuk. Skali lagi mianhae kalau jelek. O iya, jgn jdi plagiator ya. Posisinya ada di atas dadakku. Akupun bangun dan berdiri, lalu berusaha mencari tikusnya.

Girls’ Generation

Disana tengah diadakan pesta dan panggung besar penyambutan rektor baru. Sooyoung wanita berponi itu menutup sebagian wajahnya ditengah terik matahari yang mentereng menantang panas dan tlah tertembus dibagian pori tubuhnya. Kemudian gadis itu membisikkan sesuatu pada sahabatnya itu. Yah mungkin baginya taraf hidup serta kenormalannya menjalani hidup sudah sampai pada puncak keburukan.

Nana May 24 am I love Yoona. She’s a good actress. But I don’t get why she tends to pair up people a lot older than her in the past. SM should pick her next project carefully and managed to get interesting characters.

Okay, who am I kidding — everyone commence hyperventilating! One of the major Chinese networks Jiang Su STV has confirmed that Taiwanese boyband extraordinaire F4 is in fact reuniting and performing for its Lunar New Year extravaganza program welcoming the year of the Snake in the Chinese zodiac. After a year of repeated cajoling and pleading and probably throwing obscene amounts of money at Jerry Yan, Vic Zhou, Ken Zhu, and Vanness Wu, the network has successfully reunited F4 five years after the boy band took a pretty infinite hiatus.

Apparently the four of them are together now rehearsing for the performance and there is no word yet on what song s will be performed or how it will all come together. I am seriously freaking out here with the excitement! Jerry has aged a bit and Ken has bloated up some, but dang it Vic and Vanness have never looked better or hotter.

Yoonhae Moment #79 – Speechless


Comments are closed.

Hello! Do you want find a sex partner? Nothing is more simple! Click here, registration is free!